PARTENERII PROIECTULUI

OPTAR – coordonează: 147, 157, 158, 159
OPTAR (Organizaţia pentru Promovarea Transportului Alternativ în România) este o asociaţie care susţine dezvoltarea mobilităţii urbane prin oferirea de alternative viabile de deplasare pentru cetăţeni, indiferent cum aleg să se deplaseze: pe jos, cu bicicleta, cu transportul public sau cu autoturismul.

Grupul Floreasca – coordonează: 135
Suntem un grup de oameni inimoşi ce locuiesc în Cartierul Floreasca şi care au hotărât să ia atitudine împotriva modului în care autorităţile locale distrug cu bună ştiinţă Cartierul, în beneficiul unor grupuri de interese imobiliare.

Grupul de Initiativă Civică Bucureștii Noi – coordoneză: 101, 110, 111, 112, 121, 122
Un grup de cetățeni proactivi și responsabili, care împărtășesc nevoia de a contribui pozitiv la binele public.

Asociația Sustainable Lifestyle  coordonează: 165, 167
Sustainable Lifestyle este o organizație non-profit ce are ca scop apărarea, promovarea şi aplicarea principiilor dezvoltării durabile.
Asociația a fost formată la inițiativa unui grup de tineri care crede că normalitatea unei societăți constă în incluziune socială, respect față de natură, transparență guvernamentală și o tendință constantă a creșterii economice.

Iniţiativa Prelungirea Ghencea – coordonează: 170
Discutăm despre ce am putea face noi, oameni obişnuiţi, vecini, prieteni, cunoştinţe pentru a îmbunătăţi condiţiile de trai în zona Prelungirea Ghencea. Şi, după ce discutăm, acţionăm.

Street Delivery  – coordonează: 154
Strada ar trebui să fie un loc viu, destinat mobilității oamenilor, interacțiunii sociale și libertății de exprimare, un spațiu deschis și spontan. Sistemul auto ne ia strada de sub picioare și ne-o vinde înapoi cu prețul petrolului. Dictatura automobilului privilegiază timpul în defavoarea spațiului, corupându-le și reducându-le pe ambele la o obsesie a vitezei.

Viitorul nostru este în orașe, de aceea trebuie să le regândim și să le protejăm. Am creat Street Delivery cu gândul că, recuperând o mică stradă în centrul Bucureștiului și redând-o oamenilor, vom reînvăța ce înseamnă buna vecinătate și spațiul public real. Acum, Street Delivery se întâmplă în aproape toată România, acolo unde oamenii au simțit nevoia să îți revendice orașul.

Asociaţia Cartier Aviaţiei  – coordonează: 124
Dorim ca acest cartier să fie un reper de bune practici, să demonstrăm că se pot face lucruri extraordinare cu voință și organizare exemplară.

Grupul de Iniţiativă Civică din Timpuri Noi – coordoneză: 175
Comunitatea celor care nu vor să se resemneze. Şi care acţionează pentru un cartier mai prietenos şi mai sănătos!

Grupul Civic Iancului – coordonează: 146, 156
Grupul Civic Iancului este o inițiativă a unor locuitori din zona șoselei Iancului, care vor să aibă o viață mai bună în cartier prin eforturi comune.

Eu trăiesc într-un Chibrit  – coordonează: 132
Scopul nostru este închegarea unei comunități și promovarea istoriei zonei pentru a trăi într-un cartier mai curat și mai sigur.

Direcţia Generală de Asistenţă Socială a Municipiului Bucureşti – coordonează: 164
Direcţia Generală de Asistenţă Socială a Municipiului Bucureşti are ca obiect de activitate asigurarea aplicării politicilor şi strategiilor de asistenţă socială şi realizarea, la nivelul Municipiului Bucureşti, a măsurilor de protecţie socială şi asistenţă socială în domeniul protecţiei copilului, familiei, persoanelor singure, persoanelor vârstnice, persoanelor cu dizabilităţi precum şi a oricăror persoane aflate în nevoie, prin servicii specializate pentru categorii de persoane defavorizate (copiii străzii, minori şi tineri cu risc de marginalizare socială, familii monoparentale, persoane adulte fără adăpost, persoane sau familii cu risc de marginalizare socială şi stare precară de sănătate, familii având în componenţă persoane cu handicap, alte categorii prevăzute de legi speciale).

ATU – Asociaţia pentru Tranziţie Urbană  coordonează: 155, 166
ATU este un grup de reflectie (think-tank) pe teme urbane: dezvoltare și politici urbane, cultură urbană și patrimoniu, mobilitate și spațiu public, locuire colectivă și combaterea excluziunii sociale.

cargo-partner Expeditii srl  coordonează: 153
cargo-partner este o companie privată, furnizor al unei game complete de servicii logistice integrate, soluții de depozitare, transport mărfuri pe cale aeriană, maritimă și rutieră, cu experiență în special în tehnologia informației și în optimizarea lanțului de aprovizionare. Echipele noastre sunt întotdeauna aproape de tine, localizate strategic în peste 100 de birouri din peste 25 de țări din toată lumea, gata să ofere soluții rapide și eficiente, pliate perfect pe nevoile dumneavoastră.

PENTRU UN ORAŞ AŞA CUM ÎŢI DOREŞTI

Căutăm grupuri de iniţiativă, asociaţii / fundaţii, companii şi instituţii publice care vor să fie alături de noi.

FII COORDONATOR!